top of page
MH LOGO 1.3.png

Tarinani

Viihtyisä ja kodikas koti luo harmoniaa sekä hyvinvointia.

 

 

Rakastan estetiikkaa kodeissamme ja minulla on polttava into väreistä, muodoista sekä materiaaleista. Olen koko elämäni aikana ollut kiinnostunut kodin sisustamisesta.

 

Vuonna 2014 tein päätöksen lopettaa silloista työtäni ja vuonna 2015-2017 suoritin opintoni kalusteverhoilusta sekä tila- ja sisustusuunnittelua Teakissa (Teuvan aikuiskoulutuskeskus) ja Uumajan Inredningskolanissa.

Olen myös sosionomikoulutuksen läpikäynyt ja minulla on hyvä ihmistuntemus ja minulle on luontevaa visualisoida eri ihmisten tyyliä.

 

MH Interior on elämäni saavutus ja työssäni voin hyvin, olen innovatiivinen ja saan luoda käsilläni uutta, mielenkiintoisten ihmisten kanssa.

IMG_0017.JPG

Asiakkaat

Jokainen koti on erilainen ja myöskin siellä asuvat ihmiset ja siksi pyrimme aina löytämään ne oikeat sisustuselementit jotka sopivat juuri sinulle ja täyttävät tarpeitasi.

Suunnitteluprosessin aikana haluan inspiroida asiakkaitani, pyrin tuomaan esille uusia ajattelutapoja sekä aikaansaada innovaatiota. Läpikäymme erilaisia värisuunnitelmia, tapetteja, kalustemahdollisuuksua, muotoja sekä materaaleja.

10208848 (2).JPG

Työkalut

Löytäkseeni oikeat ratkaisut aloitan aina keskustelemalla estetiikasta sekä tyylistä. Yhdessä käymme läpi ideoita ja asiakkaani saavat myöskin kyselylomakkeen.

Näitten toimenpiteiden avulla löydämme oikeat värit, muodot sekä materiaalin asiakkaitteni tarpeiden täyttämiseksi.

Malin03.jpg

Päämäärä

Työprosessin aikana haluan että tunnet olosi turvalliseksi ja että voin tarjota iloa, inspiraatiota sekä täyttää odotuksesi. Sinun kuuluu julkituoda ajatuksesi ja sen avulla visualisoin toivomuksesi.

 

Teen ehdotuksia kalusteista, väreistä, tapeteista j.n.e

Pyrin myöskin ajattelemaan ympäristöystävällisesti valinnoissani.

10208867 (2).JPG

Toteutus

Työmme valmistuttua teen lopullisen suunnitelmani. Voin myöskin avustaa rakennusfirmojen sekä maalausliikkeiden valinnoissa.

MH INTERIOR

Sisustussuunnittelu / Inredningsplanering

Malin Haglund

Raastuvankatu 20 / Rådhusgatan 20

65100 Vaasa / Vasa

+358503742530

malin@mhinterior.fi

bottom of page