top of page
MH LOGO 1.3.png

MIN STORY

Ett trivsamt och gemytligt hem skapar harmoni och välbefinnande.

Jag älskar estetik i hemmen. Jag brinner för färgerna, formerna och materialen.

Drivkraften att inreda hem har funnits inom mig väldigt länge. År 2014 gjorde jag en helomvändning. Jag bröt upp från mitt heltidsjobb som socionom och började studera Inredningsplanering och möbeltapetsering vid Teak (Teuvan aikuskoulutuskeskus) samt distansstudier inom inredningsplanering via Umeå Inredningsskola.

 

Tack vare min socionomutbildning har jag en stark människokännedom och är bra på att visualisera personers egen stil.

 

MH Interior är mitt livsverk. Ett företag där jag mår bra, är kreativ och arbetar med mitt drömjobb.  Allt detta tillsammans med kunder och intressanta mänskor.

IMG_0017.JPG

Kunderna

Varje hem och individ är olika, därför strävar MH interior att hitta de element i inredningen som passar just för dig och dina behov. Under planeringsprocessen vill jag ge dig som kund massor av inspiration. Jag vill locka fram kreativitet och ge dig nya infallsvinklar.  Vi tittar på nya färger, tapeter,möbler,former och material.  

10208848 (2).JPG

Verktyg

I mitt arbete med att hitta den rätta formatet inleder jag alltid med en öppen diskussion kring estetik och stil. Tillsammans bollar vi idéer och diskuterar projektet. Kunden får berätta om visioner och önskemål. 

Malin03.jpg

Mål

Under arbetets gång vill jag att du känner trygghet, glädje, inspiration och förväntan.Du förmedlar vad du vill ha och jag tar sedan hand om att visualisera dina önskningar. Jag föreslår möbler, färger, tapeter etc. I mina materialval strävar jag alltid till att tänka miljövänligt.  

10208867 (2).JPG

Förverkligande

Då besluten är gjorda gör jag en slutlig planeringen. Jag kan också gärna rekommendera entreprenörer för dig. Ifall du vill att jag också tar hand om helheten från planering till att inredningen är klar och installerad, så går det också bra. Jag koordinerar gärna arbetet med verkställandet och inköpen.   

MH INTERIOR

Sisustussuunnittelu / Inredningsplanering

Malin Haglund

Raastuvankatu 20 / Rådhusgatan 20

65100 Vaasa / Vasa

+358503742530

malin@mhinterior.fi

bottom of page